Musorujsag
Élő Eredmények

Bejelentette új klubja, Lengyelországba szerződik a Szeged kapusa

Bejelentette új klubja, Lengyelországba szerződik a Szeged kapusa

m4sport.hu
Az már korábban hivatalossá vált, hogy az OTP Bank-Pick Szeged horvát válogatott kapusa, Mirko Alilovic az idény végén távozik, most azonban bejelentette új klubja, a lengyel Orlen Wisla Plock.

A 37 éves kapus, Mirko Alilovic korábban már dolgozott együtt a Wisla Plock vezetőedzőjével, Xavi Sabatéval, de lesznek ismerős játékostársai is: Mirsad Terziccsel Veszprémben, Dmitrij Zsitnyikov pedig Szegeden játszottak együtt. Új csapatával egyéves szerződést kötött, ami plusz egy év hosszabbítási opciót tartalmaz.

„Nagyon boldog vagyok, hogy az Orlen Wisla Plockhoz csatlakozhatok, és 12 Magyarországon töltött év után új nyelvet tanulhatok és új kultúrát ismerhetek meg, de mindenekelőtt annak örülök, hogy régi csapattársakkal és barátokkal találkozhatok. Emellett örülök annak is, hogy részese lehetek a Wisla projektnek, amely évről évre növekszik, és remélem, hogy együtt nagy dolgokat érünk majd el!”vélekedett Alilovic.

A horvát válogatott kapus a 2011/2012-es szezonban érkezett Magyarországra, a Telekom Veszprémnél eltöltött hét év után igazolt az OTP Bank-Pick Szegedhez.

Borítókép: MTI/Ujvári Sándor

További tartalmak