Musorujsag
Élő Eredmények

„Kemény meccs lesz az biztos, de készen állunk” – Nedim Remili a Szeged ellen játszhat először Bajnokok Ligája-meccsen veszprémi mezben

„Kemény meccs lesz az biztos, de készen állunk” – Nedim Remili a Szeged ellen játszhat először Bajnokok Ligája-meccsen veszprémi mezben

m4sport.hu
A Telekom Veszprém februárban szerződtetett világbajnok jobbátlövője, Nedim Remili eddig nem léphetett pályára a Bajnokok Ligájában új csapata mezében, az egyenes kieséses szakaszban azonban a legrangosabb nemzetközi kupában is bemutatkozhat, ráadásul az OTP Bank-Pick Szeged ellen.

A Telekom Veszprém francia válogatott átlövője, Nedim Remili eddig két mérkőzésen lépett pályára az OTP Bank-Pick Szeged ellen a Bajnokok Ligájában, még korábbi csapata a Kielce színeiben. Az olimpiai és világbajnok balkezes azonban első mérkőzésére készül Veszprém mezben a BL-ben, ami egyben első fellépése lesz a magyar kézilabdázás el Clásicóján.

„Mit is mondhatnék, már alig várom! Kemény meccs lesz az biztos, de készen állunk ezekre az összecsapásokra. Ez a legjobb része a szezonnak, szóval tényleg már alig várom. Keményen, okosan kell játszanunk, aztán meglátjuk hova vezet ez”fogalmazott Remili.

A 27 éves átlövő arról is beszélt, mi lehet a kulcs a szegedi csapat legyőzéséhez: „nagyon keményen kell küzdenünk védekezésben és azután jöhetnek a védések a kapuból, aztán rohanunk, ahogy csak bírunk”. Hozzátette, a Szeged egy jó csapat és jól játszanak felállt fal ellen, valamint a beállókat is remekül használják.

A Bajnokok Ligája történetének első Veszprém-Szeged rangadóját március 22-én, szerdán Szegeden rendezik. Majd 30-án Veszprémben találkoznak, hogy eldöntsék, melyikük küzdhet a kölni négyes döntőért a Kielce elleni negyeddöntőben.

 

Borítókép: Facebook / Telekom Veszprém Handball Team

További tartalmak