Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: honfitársa segíti majd a Győr új dán vezetőedzőjének munkáját

Hivatalos: honfitársa segíti majd a Győr új dán vezetőedzőjének munkáját

m4sport.hu
A Győri Audi ETO KC nyártól új vezetőedzővel vág neki a következő szezonnak, Ulrik Kirkely továbbra is együtt dolgozhat jelenlegi másodedzőjével, honfitársával, Kristian Danielsennel.

„Az új vezetőedzővel történő megegyezést követően elkezdődött a 2023/24-es szezon kérdéses posztjainak véglegesítési folyamata. Ennek egyik pontja volt a megfelelő másodedző személyének kiválasztása. Ulrik Kirkely-vel közösen több lehetőséget számba vettünk, és végül úgy döntöttünk, hogy szerződést ajánlunk jelenlegi segítőjének, Kristian Danielsennek. A fiatalember nagyon jó ajánlólevéllel rendelkezik, sok hasznos tapasztalatot gyűjtött már eddigi pályafutása során” – vélekedett az új másodedzőről a Győri ETO Kft. ügyvezetője, Endrődi Péter.

A 35 éves Kristian Danielsen 2019 óta tevékenykedik az Odense csapatának stábjában, eddig két bajnoki cím mellett, egy kupagyőzelemhez segítette a dán csapatot. A győri klub honlapján megemlíti, Danielsen az EHF Pro Licenc, a legmagasabb edzői képesítés birtokosa.

„Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok a Győri Audi ETO edzői csapatához. Büszke, nagy hagyományokkal és ambiciózus célokkal rendelkező klubról van szó, amely egyben engem is motivál, és amiért keményen fogok dolgozni nap, mint nap. A keret a világ legjobb játékosaiból áll, és remélem, hogy az apró részletekben szerzett tudásom előre tudja vinni a csapatot, és egyénileg a játékosokat is. Amikor az Audi Aréna Győrben jártam ellenfélként, mindig fantasztikus légkört tapasztaltam a szurkolók részéről, és már alig várom, hogy most egy oldalon lehessek velük. Másodedzőként csatlakozom Ulrik Kirkely-hez, akivel sok éven át jó együttműködést építettünk ki az Odense Handboldnál, de egyben izgatott vagyok, hogy nyártól a jelenlegi stábbal és a csapat körüli adminisztrációval együtt dolgozhatok majd. Nagyon várom már, hogy kezdhessek a Győri Audi ETO-nál” – fogalmazott a győriek új másodedzője.

Borítókép: gyorietokc.hu

További tartalmak