Musorujsag
Élő Eredmények

Két évvel szerződése lejárta előtt búcsút inthet Barcelonának a horvát válogatott irányítója

Két évvel szerződése lejárta előtt búcsút inthet Barcelonának a horvát válogatott irányítója

m4sport.hu
Hiába szól 2025-ig a horvát válogatott irányító, Luka Cindric szerződése Barcelonában, sajtóhírek szerint már a nyáron távozhat Spanyolországból.

Az információról bombahírként számolt be a spanyol Sport.es, cikkükben pedig bejelentették, hogy Luka Cindric távozik a Barcelona csapatától.

A forrás szerint a Barcelona azért válhat meg Cindrictől, mert a 30 éves horvát nem tudja legjobb teljesítményét nyújtani sorozatos sérülései miatt.

(MTI/EPA/TT/Mikael Fritzon)

A horvát irányító 2019-ben, a Kielcétől igazolt Spanyolországba, majd 2021-ben és 2022-ben Bajnokok Ligáját nyert a csapattal, ami már a harmadik volt neki, hiszen még 2017-ben a Vardar Skopjéval is megnyerte a sorozatot.

A horvát, 24sata.hr pedig már össze is boronálta Cindricet a Telekom Veszprémmel.

Borítókép: Veszprém, 2021. február 4. A veszprémi Andreas Nilsson (b2), Vuko Borozan (b3, takarásban) és Ligetvári Patrik (j), valamint a katalán csapat játékosai, Aron Palmarsson (b), Luis Frade (j3) és Luka Cindric (j2) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében játszott Telekom Veszprém - Barcelona mérkõzésen a Veszprém Arénában 2021. február 4-én. MTI/Vasvári Tamás

További tartalmak