Musorujsag
Élő Eredmények

Szikora Melinda szerződést hosszabbított a német bajnokkal

Szikora Melinda szerződést hosszabbított a német bajnokkal

m4sport.hu
A következő idényben is az SG BBM Bietigheimet erősíti a női kézilabda-válogatott kapusa, Szikora Melinda.

A német csapat csütörtökön hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett Szikorával a folytatásról, aki így a 2023/24-es szezonban is a nyugat-németországi klubnál marad.

„A kezdetektől fogva jól érzem magam a Bietigheimnél, szeretek itt játszani. Remélem, a következő idény még jobban sikerül nekünk, és tovább jutunk a Bajnokok Ligájában” – nyilatkozta a válogatott hálóőr, míg kapusedzője szerint kiemelkedő teljesítményével gyorsan alappillére lett a csapatnak, és eltérő stílusuk miatt jól kiegészítik egymást poszttársával, Gabrile Moreschivel.

A 34 éves kapus két évvel ezelőtt igazolt a Bietigheimhez a Ferencvárostól, és oroszlánrészt vállalt abban, hogy az előző idényben története legsikeresebbjét teljesítette a gárda. Mind a 63 meccsükön veretlenek maradtak, és a német bajnokságot, a kupát, a szuperkupát, valamint az Európa-ligát is megnyerték.

Idén sem érheti szó a ház elejét, a német pontvadászatot 18 forduló után 100%-os mérleggel vezetik, igaz, a Bajnokok Ligájában a csoportkört jelentette a végállomást.

Borítókép: Twitter/EHF Champions League

További tartalmak