Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: Norvégiába igazolt a Siófok magyar utánpótlás-válogatott kézilabdázója

Hivatalos: Norvégiába igazolt a Siófok magyar utánpótlás-válogatott kézilabdázója

m4sport.hu
A norvég élvonalbeli kézilabda-bajnokságban szereplő Molde HK Elite a hivatalos közösségi oldalán jelentette be Kajdon Blanka szerződtetését.

 

A 20 esztendős tehetség távozását a Siófok egyelőre nem tudatta, ám az Elite HK Molde megelőzte a magyar klubot, s pénteken elismerte, Kajdon Blanka aláírt a norvég csapathoz.

Az irányító a szignózás után elmondta, izgatottan várja az új kalandot.

„Nagyon várom, hogy Norvégiába költözzek és csatlakozhassak a Moldéhoz, mint ahogy azt is, hogy ebben a bajnokságban is kamatoztathassam a képességeim. Izgalmas lesz megismerkedni egy új környezettel, egy más kultúrával. Nagyon motivált vagyok, várom, hogy találkozhassak az új csapattársaimmal” – mondta el Kajdon, akinek edzője az a Tor Odvar Moen lesz, aki 2018 és 2020 között Siófokon dolgozott.

„Izgalmas lesz. Blanka a magyar kézilabda egyik kiemelkedő tehetsége, ráadásul nagy erősségei vannak, ezeket például a párharcok során képes hasznosítani. Támadásban és védekezésben is hatékony, ezáltal előnyt tudunk kialakítani. Ráadásként, jól lát a pályán, emellett képes jól és gyorsan dobni” – vélekedett új edzője a friss szerzeményről.

 

 

Borítókép: MTI/Vasvári Tamás

További tartalmak