Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: BL-győztes orosz válogatott beálló érkezését jelentette be az OTP Bank - Pick Szeged

Hivatalos: BL-győztes orosz válogatott beálló érkezését jelentette be az OTP Bank - Pick Szeged

m4sport.hu
Az OTP Bank - Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be az orosz Gleb Kalaras szerződtetését.

 

A 32 esztendős, Bajnokok Ligája-győztes orosz a szegediek pénteki közleménye szerint 1 + 1 éves szerződést írt alá a klubbal.

Kiss Bence cégvezető úgy jellemezte Gleb Kalarast: hatalmas nemzetközi rutinnal rendelkezik, s ezt a Szeged is megtapasztalhatta, hiszen többször is játszott a mieink ellen. Fő erénye a határozott, kemény védekezés, de természetesen támadásban is képes megvillanni.

Kalaras az aláírás után elmondta, nagyon várja az első találkozást a csapattal.

„Nagyon örülök annak, hogy az OTP Bank – PICK Szeged csapatába igazolhatok, nagyon várom az első találkozást, azt, hogy elkezdhessem a munkát a csapattal. A szegedi szurkolótábor imádja a kézilabdát, személyesen tapasztalhattam meg, hogy mennyire rajong a csapatért. Fantasztikus ilyen légkörben sportolni, boldog vagyok, hogy kék mezben folytathatom a pályafutásomat”.

Gleb Kalaras a negyedik orosz légiósa lesz a Szegednek – előtte, 1992-ben Szvetoszlav Sinko, majd Szergej Gorbok, aztán Dmitrij Zsitnyikov öltötte magára a magyar együttes mezét.

 

Borítókép: pickhandball.hu/

További tartalmak