Musorujsag
Élő Eredmények

Két saját nevelésű játékosa is visszatér a Szeged kézicsapatához – hivatalos

m4sport.hu
Nyártól visszatér az OTP Bank-Pick Szeged klubjához két saját nevelésű játékosa, Nagy Martin kapus és Szilágyi Benjámin jobbszélső.
Fotó: pickhandball.hu

A két játékos nyártól lesz ismét a csapat szolgálatára. Nagy Martin három év légióskodás után tér vissza az együtteshez, míg Szilágxyi Benjámin a NEKA csapatánál töltött egy év után igazol vissza. Nagy 1+1 éve szerződést ír alá, míg Szilágyi 2022-ben egy 2+2 éves kontraktust kötöttek, olvasható a klub honlapján.

„Három évet távol töltöttem Szegedtől, egy évet Izlandon védtem, utána két idényt Németországban. Nagyon megörültem annak, amikor megkeresett szeretett klubom, nem volt kérdés, hogy örömmel írjam alá az 1+1 éves szerződésem. Hasznos volt az elmúlt időszak, belekóstoltam egy egészen más világba, úgy érzem a fejlődésemnek ez jót tett. Hatalmas bennem a bizonyítási vágy, az, hogy a PICK Arénában pályára léphessek, ismét a fantasztikus szurkolótáborunk előtt védhessek. Már számolom vissza a napokat, várom az első edzést, az első találkozást” – nyilatkozta Nagy Martin.

„Eddig 14 NB I-es meccsem van kék mezben, ez a szám a következő szezonban gyarapodik, egy év balatonboglári idény után visszatérek nevelőklubomhoz. Örömmel teszem, mert kisgyerekként az volt az álmom, hogy a Szeged felnőtt csapatában szerepelhessek. Komoly kihívás lesz a felnőtt kerethez tartozni, nap mint nap velük készülni, de szeretem a kihívást, így állok elébe. Nagyon jól éreztem magam a NEKA csapatánál, köszönettel tartozom, hogy befogadtak, úgy gondolom, rengeteget tanultam, fejlődtem, amit a következő szezonban az OTP Bank – PICK Szeged együttesénél tudok majd hasznosítani. Várom már az első meccset a PICK Arénában, most nem ellenfél leszek, hanem a legszebb színű, azaz kék mezben futhatok majd ki” – mondta Szilágyi Benjámin.

További tartalmak