Musorujsag
Élő Eredmények

„Hálás vagyok mindenért, amit itt kaptam, azért dolgozom, hogy ebből valamit visszaadhassak” – Ambros Martín elérzékenyült a Győr utolsó hazai meccse után

„Hálás vagyok mindenért, amit itt kaptam, azért dolgozom, hogy ebből valamit visszaadhassak” – Ambros Martín elérzékenyült a Győr utolsó hazai meccse után

m4sport.hu
Ambros Martín, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának szezon végén távozó vezetőedzője elárzékenyült a zöld-fehérek utolsó, Mosonmagyaróvár elleni hazai mérkőzése után.

 

A győriek trénere a jelenlegi kiírás végén távozik Magyarországról, és a spanyol női válogatott irányítását veszi át.

Ambros Martín a Győr Mosonmagyaróvár elleni sikerét követően értékelt.

„Nagyon nehéz összecsapás volt, talán úgy tűnt, mintha fél lábbal már Budapesten lennénk, nem itt, helyben. A Mosonmagyaróvár nyugodtan, jól játszott az első félidőben, előnyt is harcolt ki, de nem voltunk idegesek, csináltuk tovább a dolgunk. Amikor aztán négygólos fórt tudtunk kiharcolni, akkor már éreztem, hogy meg is van a találkozó.”

Kapcsolódó tartalom

Az 55 esztendős szakember elérzékenyült az interjú második felében.

„Szeretném megköszönni a média dolgozóinak, a válogatottnak és külön a győri szurkolóknak az együtt eltöltött éveket. Azért dolgozom, hogy vissza tudjak adni valamit az itt kapott szeretetből. Nagyon hálás vagyok mindenért. Külön köszönöm a családomnak, és a final fouron igyekszem majd megint visszaadni valamit a magyar kézilabda társadalomnak, hogy győzelemmel tudjunk búcsúzni. Köszönök mindent és köszönöm az elmúlt éveket mindenkinek!”

A mérkőzés utáni további értékelések

Eredmények
Dunaújvárosi Kohász KA-DVSC Schaeffler 25-39 (14-22)
Győri Audi ETO KC-Motherson Mosonmagyaróvári KC 30-25 (14-16)
NEKA – Moyra-Budaörs 23-26 (11-14)
később
Praktiker-Vác – Érd 18.00

 

Borítókép: MTI/Krizsán Csaba

További tartalmak