Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: a veszprémi kapus nagy pillanatai a kézidöntő második meccsén

Videó: a veszprémi kapus nagy pillanatai a kézidöntő második meccsén

m4sport.hu
Nagy napot fogott ki Vladimir Cupara, a Veszprém kézilabdacsapatának kapusa a Szeged elleni bajnoki döntő második mérkőzésén.

Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc első felvonását a Szeged nyerte hazai pályán, a második meccsen a Veszprém házigazdaként 34–27-re nyert, így pénteken a harmadik mérkőzés dönt a bajnoki cím sorsáról Szegeden.

A veszprémi győzelemhez nagyban hozzájárult Vladimir Cupara, aki 29 százalékos hatékonysággal védett, 31 lövésből 9-et hárított, különösen a második félidőben brillírozott: volt egy négyperces periódus, amelyben három védést mutatott be és egy gólt is szerzett.

A szerb kapus a mérkőzés után az M4 Sportnak elmondta, még nem értek a feladat végére, pénteken nyerniük kell Szegeden. „Az egész szezonban voltak jobb és rosszabb pillanatok, most ez egy ilyen meccs volt, jól ment a játék, de még nem végeztünk. A szurkolóink voltak az X-faktor, nekünk vannak a legjobb drukkereink, a legjobb arénánk. Ilyen szurkolók előtt bármire képesek vagyunk és Szegeden is ott lesznek, mindegy, mennyien, de értük játszani az leírhatatlan érzés” – fogalmazott.

 

Borítókép: Vladimir Cupara (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

További tartalmak