Musorujsag
Élő Eredmények

A férfi NB I-ből kiesett Budai Farkasok trénere lett a Siófok női kéziseinek vezetőedzője

A férfi NB I-ből kiesett Budai Farkasok trénere lett a Siófok női kéziseinek vezetőedzője

MTI
Koi Endrét nevezte ki vezetőedzőnek a női kézilabda NB I-ben legutóbb ötödik helyen záró Siófok KC.

A Balaton-parti együttes hivatalos honlapjának közleménye szerint a tréner július 1-től kezdi meg a munkát, és a szlovén Uros Bregart váltja a poszton.

„Endre személyében egy fiatal, ambiciózus edzőt találtunk, akinek az irányításával egy új sportszakmai koncepció veszi kezdetét Siófokon. A keret és a szakmai stáb véglegesítése jelenleg is zajlik, úgy gondolom, hogy a következő napokban le tudjuk zárni a folyamatban lévő tárgyalásokat, a következő szezonban pedig a stabilitás megteremtése a legfontosabb cél számunkra” – jelentette ki Fodor János, a Siófok KC ügyvezetője.

Koi Endre a férfi NB I-ben utolsóként záró és kieső Budai Farkasokat irányította a legutóbb, de dolgozott a magyar férfi utánpótlás-válogatottaknál, valamint a férfi NB I-ben a Balmazújvárosnál és az Orosházánál is.

„Összeállt egy sportszakmai koncepció, lefektettük a közös munka alapjait, nagyon motivált vagyok. Az infrastruktúra és a létesítmények lenyűgözők, kevés csapat készülhet ilyen körülmények között” – idézte a közlemény Koi Endrét.

A Siófok KC hamarosan a szakmai stáb további tagjait, valamint a következő idény játékoskeretét is nyilvánosságra hozza.

Borítókép: Koi Endre (Fotó: siofokkc.hu)

További tartalmak