Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Golovin Vlagyimir szerint jót tesz, hogy egyre több csapat meg tudja szorongatni a Győrt és a Fradit

Golovin Vlagyimir szerint jót tesz, hogy egyre több csapat meg tudja szorongatni a Győrt és a Fradit

m4sport.hu
A női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Golovin Vlagyimir is a helyszínen tekintette meg a Mosonmagyaróvár hősies bajnoki győzelmét a Győr ellen. Az edző szerint jót tesz a kézilabda helyzetének, hogy több csapat is már képes megszorongatni a két nagyágyút, emellett pedig több válogatott játékost is dicséretben részesített.

A mérkőzést követően a szövetségi kapitány nem győzte dicsérni a Mosonmagyaróvár válogatott játékosait, Szemerey, Albek és Pásztor is elismerő szavakat kapott Golovin Vlagyimirtól.

„Szemerey Zsófinak is nagyban köszönhető ez a két pont, nagyon sokat tett hozzá és nagyon jól védett, de nem csak róla szólt a meccs persze, Albek Annát is kiemelném egyértelműen. Nagyon jó sebességgel, jó átlövésekkel tudta befejezni a támadásokat, láttam páros kapcsolatokat is Pásztor Noémivel akit szintén kiemelnék. Nagyon sokat küzdött támadásban és védekezésben is, összességében nagyon komoly teljesítmények voltak a mai napon” – vélekedett a kapitány.

A színvonalról elmondta, örülne ha mindig ilyen meccsek lennének az NB I-ben, de kétség kívül jó látni, hogy a Fradi és a Győr mellett most már van egy Mosonmagyaróvár vagy épp egy Debrecen is.

A következő válogatott meccsről – mely bő egy hónap múlva lesz – elmondta, járja az országot, játékosokat figyel és beszél velük valamint a kollégáival egyeztet és természetesen már elkezdődött az ellenfelek elemzése is, bár viccesen megjegyezte a mester, hogy azért Paraguayról elég nehéz felvételeket találni.

Borítókép: MTI/Kovács Tamás

További tartalmak