Musorujsag
Élő Eredmények

Golovin: Nem éreztem azt, mint Montenegró ellen, inkább a túlzott akarás volt a gond

Golovin: Nem éreztem azt, mint Montenegró ellen, inkább a túlzott akarás volt a gond

m4sport.hu
A szövetségi kapitány szerint a kimaradt helyzetek elbizonytalanította csapatát, míg a svédeknek plusz energiákat adott.

A magyar válogatott 26-22-re kikapott a svéd csapattól a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjében szombaton, így már biztosan nem juthat a legjobb nyolc közé, de olimpiai selejtezőt érő helyen még végezhet.

A második félidőben az első 10 perc nagyon darabosra sikerült, voltak helyzeteink de kimaradtak. Utána visszajött a svéd válogatott, szárnyalt, nekünk meg nem működött a védekezésünk, az ellenfél pedig ezt kihasználta. Nem zártuk jól a területet, mindenki a saját emberét vigyázta, nagy távolságok voltak két ember között, amit ezen a szinten kihasználnak” – értékelt Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány.

Kapcsolódó tartalom

Nem éreztem azt, mint Montenegró ellen, inkább a túlzott akarás volt a gond. Kimaradtak a helyzetek, mindenki egyedül akarta megoldani, kevesebbet mozogtunk labdával, és így nagyon nehezen kerültünk helyzetbe. Nagyobb helyzeteink voltak, mint az első félidőben, de ezek kimaradtak, ami minket nem erősít, hanem elbizonytalanít, az ellenfélnek ad plusz amivel élni is tudtak” – mondta a szakember.

Kapcsolódó tartalom

Úgy véli, a fáradtság miatt nem működött annyira hatékonyan a védekezés, elmaradt az a lábmunka ami kellett volna. „Sajnos nem sikerült, de van még egy nagyon fontos meccsünk Horvátország ellen, amit meg kell oldani”.

 

Borítókép: Göteborg, 2023. december 7. Golovin Vlagyimir, a magyar válogatott szövetségi kapitánya az olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének első fordulójában játszott Szenegál - Magyarország mérkőzésen a svédországi Göteborgban 2023. december 7-én. A magyar válogatott 30-20-ra győzött. MTI/Illyés Tibor

További tartalmak