Musorujsag
Élő Eredmények

Imre Bence: Nagyon büszke vagyok a szüleimre, de a saját karrieremet szeretném építeni

Imre Bence: Nagyon büszke vagyok a szüleimre, de a saját karrieremet szeretném építeni

m4sport.hu
Még mindig az Eb hatás alatt áll a Ferencváros szélsője és egyelőre édes teherként tekint a hirtelen jött népszerűségre.

A Ferencváros férfi kézilabdacsapata 32-26-ra nyert a Gyöngyös ellen és bejutott a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé. A találkozón érthető okok miatt pihenőt kapott Imre Bence, aki a hétvégén zárult Európa-bajnokságon a magyar együttes egyik legjobbja volt.

A hazaérkezés óta nem sokat pihentem, ilyenkor a családlátogatás, barátok vannak, mindenkivel próbálok találkozni. Az Eb-n szerzett élmények miatt van még bennem egy kis adrenalin, hiszen szenzációs volt és szívesen fogok rá vissza emlékezni. Bárcsak minden héten lenne Európa-bajnokság, annyira szenzációs volt a torna, a lebonyolítás, volt, hogy húszezren voltak a meccsünkön” – mondta még mindig az élmények hatása alatt állva a ferencvárosi szélső.

Elárulta, a családdal annyira még nem beszélték még át a történteket, inkább ő érdeklődött, mi történt az elmúlt egy hónap alatt, mert annyira keveset kommunikált mindenkivel, próbált minél jobban a tornára fókuszálni. Szerencsére ezt teljesen megértették.

Kicsit magamat is megleptem, hogy nem volt bennem izgalom az Izland elleni meccs előtt, csak kiakartam adni magamból a maximumot, segíteni a csapatnak és bizonyítani, hogy itt a helyem. A végén már nekem is voltak hibáim, de nagyon sok mindent fogok magammal vinni erről a tornáról” – mondta Imre, aki nagyon örül, hogy egy ilyen remek szériát tudott csinálni.

Kapcsolódó tartalom

Nem érzem úgy, hogy túl kellene gondolni a teljesítményemet, hogy már egy nagyon nagy játékos vagyok. Egy jól sikerült tornán szerepeltem, ahol a csapatnak is jól ment” – mondta a fiatal játékos, aki első 18 kísérletéből 18 gólt szerzett.

Az Európa-bajnokság alatt nem gondolt arra, hogy Németországban szerepel, ugyanakkor később, szeretné magát légiósként is kipróbálni. „Egyszer szívesen kipróbálnám magam külföldön, elsősorban Németország és a skandináv országok kézilabdája fekszik nekem, de nem mondom azt, hogy Franciaországba vagy Spanyolországba nem mennék„.

Kapcsolódó tartalom

egyelőre még tanulnia kell a népszerűséget, édesapjához hasonlóan nem szeret a középpontban lenni, ez jelenleg édes teher a számára. Ugyanakkor tisztában van vele, be kell bizonyítania, hogy ez nem csak egy szerencsés torna volt a számára.

„Egy valamit szeretnék elérni, ne úgy, állítsanak be, mint Kökény Bea és Imre Géza gyerekét. Nagyon büszke vagyok rájuk, de én a saját karrieremet szeretném építeni és jól esik, hogy most már az én nevemet is ismerik” – mondta a 21 esztendős klasszis.

Kapcsolódó tartalom

 

 

 

 

 

 

 

További tartalmak