Musorujsag
Élő Eredmények

„Megcsörrent a telefonom, már tudtam, miért keresnek” – visszarendelte irányítóját Hámori pótlására a DVSC

„Megcsörrent a telefonom, már tudtam, miért keresnek” – visszarendelte irányítóját Hámori pótlására a DVSC

m4sport.hu
Hámori Konszuéla súlyos sérülése miatt visszarendelte kölcsönadott irányítóját a DVSC Schaeffler.

A DVSC Schaeffler szombaton hazai pályán meglepetésre legyőzte a Győrt a Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában. A diadal azonban egy hatalmas veszteséggel is járt, Hámori Konszuélát ápolni kellett, majd Planéta Szimonetta vitte le ölben síró csapattársát. Később kiderült, keresztszalag szakadást szenvedett.

Kapcsolódó tartalom

A debrecenieknek pótolnia kellett Hámorit, így visszarendelték az MTK Budapestnek kölcsönadott Szabó Ninát.

„A Debrecennek nem volt más választása ‒ hogy pótolni tudja kiesett játékosát ‒, így azonnali hatállyal visszarendelte Szabó Ninát. Nagyon köszönjük Nina munkáját, amit a kék-fehér sikerekért tett, és kívánunk neki sérülésmentes, eredményes játékot Debrecenben” – olvasható az MTK közleményében.

A 22 éves játékos eddig 65 térmérkőzésen szerepelt a DVSC SCHAEFFLER együttesében, számait pedig már a Vasas elleni szerdai bajnokin gyarapíthatja.

„Nagyon sajnálom, ami Konival történt, de tudtam, hogy ilyen esetekben visszahívhat a Loki. Amikor vasárnap megcsörrent a telefonom, már tudtam, hogy miért keresnek, egyből elkezdtem pakolni. A beilleszkedéssel biztosan nem lesz gond, sőt mondhatom, hogy nagyon hiányoztak a lányok, örülök, hogy újra köztük lehetek. Még sok idő van hátra a szezonból, mindent meg fogok tenni azért, hogy minél jobb eredményt érjen el a csapat”fogalmazott visszatérését követően a fiatal irányító.

A Debrecen negyedik helyen áll a női NB I-ben, a Magyar Kupában a négy között a Győri Audi ETO együttesével találkozik, a BL-ben pedig a csoportkör utolsó fordulójának eredményétől függetlenül továbbjutott.

Borítókép: Debrecen, 2023. május 2. A debreceni Szabó Nina a nõi kézilabda NB I 23. fordulójában játszott DVSC Schaeffler - FTC-Rail Cargo Hungaria mérkõzésen a debreceni Hódos Imre rendezvénycsarnokban 2023. május 2-án. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak