Musorujsag
Élő Eredmények

Bővült a stáb: a Siófok korábbi edzője segíti a Győri ETO munkáját

Bővült a stáb: a Siófok korábbi edzője segíti a Győri ETO munkáját

m4sport.hu
Uros Bregar a szezon végéig segíti másodedzőként a Győri Audi ETO KC vezetőedzőjének munkáját.

„Per Johanssonnal átbeszéltük az első időszak tapasztalatait. Feladat van bőven, amihez a nemzetközi sztenderdek szerint szükség van egy másodedző munkájára is. A kezdeti tennivalókat Per Johansson elvégezte, de a válogatott szünetet arra használtuk fel, hogy megtaláljuk a megfelelő segítséget vezetőedzőnk számára. Úgy vélem ők ketten, kellőképpen fel tudják készíteni a csapatot a Bajnokok Ligája negyeddöntőire és a szezon hátralévő részére. Uros Bregar személyében tapasztalt szakember csatlakozik hozzánk, akinek megbízatása a szezon végéig szól”nyilatkozta a Győri Audi ETO KC ügyvezetője, Endrődi Péter.

Bregar hazája, a szlovén női kézilabda-válogatottat vezette 2015 és 2021 között, emellett 2016 és 2021 között a Krim Ljubljana vezetőedzői tisztségét is betöltötte. A szlovén tréner a 2015/2016-os szezonban Vácon, 2021 és 2023 között pedig a Siófok KC vezetőedzője volt, jelenleg a szerb női válogatott szövetségi kapitánya.

„Jól ismerem a klubot, ellenfélként számos alkalommal játszottam a Győri Audi ETO KC ellen. Európa egyik legjobb klubja, ahol megtiszteltetés dolgozni. Tisztában vagyok a jelenlegi helyzettel, és Per Johansson segítőjeként mindent meg fogok tenni a szezon eredményes befejezéséért” – vélekedett Uros Bregar.

Per Johanssont március közepén nevezte ki a szezon végéig a győri klub, korábbi dán edzőpárosa menesztése után. A vezetőedző arról nyilatkozott, örül, hogy Bregar csatlakozik stábjához, jól ismerik egymást. Kézilabdáról való elképzeléseik hasonlóak, keddtől pedig belevágnak a közös munkába.

Borítókép: Győri Audi ETO KC

További tartalmak