Musorujsag
Élő Eredmények

Tovább erősödik az élvonalba feljutó Győr férfi kézilabdacsapata

Tovább erősödik az élvonalba feljutó Győr férfi kézilabdacsapata

m4sport.hu
Laurinyecz Balázs és Hári Levente személyében két új játékos szerződtetését jelentette be az élvonalba feljutott Győr férfi kézilabdacsapata.

 

„A következő szezonra olyan csapat kialakítása a cél, amely a bennmaradás mellett stabil tagja lesz a férfi NB I-nek. Örömmel jelentem be, hogy csatlakozik a Győri ETO-UNI FKC együtteséhez Dabasról Laurinyecz Balázs és a Fejér B.Á.L. Veszprém együttesétől Hári Levente. A két balszélső játékos fiatal koruk ellenére több évnyi tapasztalattal rendelkeznek a legmagasabb osztályban. Bízom abban, hogy lendületükkel és mentalitásukkal nagy segítségére lesznek csapatunknak. Örülök, hogy minket választottak, és a nyáron csatlakoznak a klubhoz, de addig is sok sikert kívánok nekik jelenlegi klubjukban” – nyilatkozta Uhlig Rita, a Győri ETO-UNI FKC Kft. ügyvezetője az együttes hivatalos honlapjának.

Laurinyecz Balázs úgy érezte, változásra van szüksége.

Nyolc szuper évet töltöttem itt Dabason, és ennyi idő után nem volt könnyű meghozni a döntést. De úgy éreztem, kell a változás és egy másik motiváció. Győr pont egy ilyen hely. A klubvezetés felvázolt terveivel és stratégiájával az első percektől tudtam azonosulni, ami még inkább hozzásegített a döntésemhez. Várom már a munkát az ETO-ban, de még a jelenlegi klubomban is komoly célokért küzdünk, hiszen a hétvégén a Magyar Kupa négyesdöntőjében lépünk pályára.”

Hári Levente nagyon örült a győri megkeresésnek.

„Nagyon örültem annak, mikor megkeresett a Győr. Remek, jövőbe mutató dolgokat vázoltak fel. Jó projekt épül ebben a nagy múltra visszatekintő klubban, amihez teljes mértékben tudok azonosulni. Várom már a győri munkát és azt, hogy megismerkedjek új csapattársaimmal, a stábbal és a szurkolókkal.”

 

Borítókép: gyorietouni.hu/

További tartalmak