Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Szakít a Telekommal és névadó szponzort vált a veszprémi kézicsapat

Szakít a Telekommal és névadó szponzort vált a veszprémi kézicsapat

m4sport.hu
Közös megegyezéssel lezárja főszponzori együttműködését a Magyar Telekommal a Veszprém Handball Team Zrt.

A veszprémi klub közleménye kiemeli, hogy a Magyar Telekom 1997 óta támogatta a csapatot, 2016 óta névadó főszponzorként.

„Nagy büszkeséggel gondolok vissza mindazokra a kiemelkedő sikerekre, amelyeket a Telekom Veszprém elért ebben a közel három évtizedben Magyarország egyik legsikeresebb kézilabdaklubjaként és rekordbajnokaként – mondta Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója. – Megtiszteltetés volt a Telekom számára egy olyan csapatot támogatni, szurkolói közösségét digitális megoldásokkal erősíteni, amely örökre beírta magát a kézilabda világtörténelmébe. Hasonló sikereket kívánok a klubnak a továbbiakhoz!”

„Büszkén mondhatjuk, hogy klubunk legszebb és legeredményesebb időszakát töltöttük közösen a Magyar Telekommal. Egy olyan közösséghez tartoztunk – csaknem negyedévszázadon keresztül –, ahol a hatékonyságra és az igazi minőségre való törekvés, a győztes gondolkodás átitat egy egész szervezetet, amely egyben hatalmas megtiszteltetés is volt számunkra. Az idők természetesen változnak, de amit egymástól tanultunk, ami értéket egymásnak nyújtottunk, mindig a részünk marad! Köszönjük a Magyar Telekomnak, hogy velünk tartott ezen az úton” – áll a a Veszprém Handball Team közleményében.

A klub tájékoztatása szerint a Veszprém Handball Team Zrt. egy tervezett strukturális átalakuláson megy keresztül, mely mind a névadó szponzor, mind pedig a további támogató partnereket is érinti. „Ez a strukturális változás továbbra is lehetővé teszi – sőt megerősít minket abban –, hogy egy, a legmagasabb célokért küzdő csapat biztos és minőségi szolgáltatásokat nyújtó háttérországa legyünk, az európai kézilabda erős és megkerülhetetlen brandjeként. Erről hamarosan bővebb tájékoztatást adunk” – zárul a közlemény.

Borítókép: Jahja Omar (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

További tartalmak