Musorujsag
Élő Eredmények

LeBron James nem hajlandó üres csarnokban pályára lépni

m4sport.hu
A koronavírus miatt akár zárt kapus NBA-meccseket is rendezhetnek, de a liga talán legnagyobb csillaga kijelentette, nézők nélkül nem játszik.
LeBron James (Fotó: Jevone Moore/Icon Sportswire via Getty Images)

A koronavírus terjedése miatt az elmúlt napokban számos sporteseményt elhalasztottak, de akadt olyan, melyet más helyszínre vagy más időpontra tettek át. Mivel a vírus elérte az Egyesült Államokat is, várható volt, hogy előbb-utóbb az NBA-ben is lehetnek kisebb fennakadások.

Az NBA vezetősége már értesítette is a csapatokat, készüljenek fel, hogy a vírus terjedése esetén zárt kapus mérkőzéseket játszanak. Ebben az esetben csak egy minimális stáb lehetne jelen a játékosok mellett a csarnokban.

A Los Angeles Lakers és a liga egyik legnagyobb sztárja, LeBron James azonban közölte, ő nézők nélkül nem fog pályára lépni. „Ez lehetetlen. Én akkor nem játszom. Még soha nem játszottam nézők nélkül és most sem fogok. Én a társakért és a szurkolókért játszom” – mondta James, a Milwaukee legyőzése után.

A Lakers pénteken hazai pályán nyert a listavezető Milwaukee Bucks ellen és ezzel harmadik csapatként biztosította helyét az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) idei rájátszásában. LeBron 37 pontot dobott, 8 lepattanó és hét gólpassz mellett.

További tartalmak