Musorujsag
Élő Eredmények

Május 1-től kinyithatják edzőközpontjaikat az NBA-csapatok

Május 1-től kinyithatják edzőközpontjaikat az NBA-csapatok

m4sport.hu/ESPN
Sajtóhírek szerint május 1-től kinyithatják edzőközpontjaikat az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő csapatok.

Az ESPN szombaton éjszaka számolt be arról, hogy a liga engedélyezi a csapatoknak, hogy jövő péntektől újraindulhasson a munka az edzőközpontokban, ám a csak azon államokban, ahol ez nem ütközik a helyi korlátozásokba.

Csak egyénileg lehet edzeni a központokban, tehát a csoportos foglalkozások továbbra sem engedélyezettek, ahogyan szervezett csapateseményeket sem lehet tartani.

Mivel a bajnokság március 11-i felfüggesztése miatt rengeteg játékos hazautazott családjához (sok kosárlabdázó például Los Angelesben és Miamiban él a szezonon kívül), így várhatóan a helyi csapatok (Clippers, Lakers, illetve Heat) megengedik, hogy a máshol játszók is használhassák a létesítményeiket, edzőtermeiket.

A döntés nem azt jelenti, hogy biztosan folytatódnak az NBA küzdelmei, a liga vezetése csupán azt akarja elérni, hogy az esetleges újraindulás zökkenőmentesebb legyen és a játékosok könnyebben formába lendülhessenek.

További tartalmak