×

Pozitív vírusteszt Keller Ákos csapatánál

Az egyik kosaras pozitív koronavírustesztje miatt szünetelnek az edzések Keller Ákos csapatánál, a lengyel bajnok Slask Wroclawnál.

Keller Ákos a Magyarország - Szlovénia férfi kosárlabda Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen a szombathelyi Arena Savaria sportkomplexumban 2020. február 20-án. (Fotó: MTI/Varga György)A bb1.hu portál híradása szerint az érintett játékost – akit nem neveztek meg – elkülönítették a többiektől, felfüggesztették az edzéseket, és a csapat, valamint a személyzet többi tagját is elszigetelték. Rövid időn belül minden stábtagot és kosárlabdázót letesztelnek, és majd ezt követően hoznak döntést a továbbiakról.

„Tegnap este lett volna egy edzőmeccsünk, azt már elhalasztották, és ma annyi információt kaptunk, hogy hétfőn megy mindenki tesztre – nyilatkozta az M1 aktuális csatornának a 31 éves center.  – Addig mindenki otthon marad. Akinek negatív lesz a tesztje, az edzhet utána. Nagyon remélem, hogy zökkenőmentesen elindul a szezon” – tette hozzá.

A magyar válogatott csapatkapitánya júliusban írt alá egy plusz egyéves szerződést Wroclawban, a lengyel bajnokság a tervek szerint augusztus végén kezdődik.