Musorujsag
Élő Eredmények

Magabiztosan nyert Houstonban az NBA címvédője

mti
A címvédő Los Angeles Lakers magabiztosan, 18 ponttal győzött a Houston Rockets vendégeként vasárnap az észak-amerikai kosárlabdaligában.

A feszült hangulatú találkozón a Lakers gyorsan előnybe került és szinte végig kétszámjegyű különbséggel vezetett, így a hajrában nem voltak komoly izgalmak. A meccsen öt technikai- és két durva, szándékos szabálytalanságot is ítéltek a bírók, akik a vendégektől Markieff Morrist az első negyedben, a hazaiaktól pedig DeMarcus Cousinst a második szakaszban kiállították.

Az utóbbi hét meccsén hatodik győzelmét aratta a Lakers, amelyben ezúttal Anthony Davis volt a legjobb 27 ponttal, míg Lebron James 18 ponttal zárt.

A Golden State Warriors annak ellenére tudta legyőzni a 2019-es bajnok Toronto Raptorst, hogy sztárjátékosa, Stephen Curry nagyon gyenge formában kosarazott. A bedobó ezt megelőző négy találkozóján összesen 143 pontot szerzett, ezúttal viszont mindössze 11-et úgy, hogy 16 mezőnykísérletéből csak kettő volt sikeres.

A meccset egyetlen ponttal nyerte meg a Warriors, miután torontói Pascal Siakam elhibázta az utolsó pillanatban elengedett dobását.

A másik Los Angeles-i együttes, a Clippers Kawhi Leonard vezetésével győzte le három ponttal a Chicago Bullst. A 35 pontos Leonard átlépte a 10 000 pontos határt.

Három kihagyott meccs után visszatért és kiválóan játszott Kevin Durant, ám csapata, a Brooklyn Nets ennek ellenére kikapott az Oklahoma City Thundertől.

Eredmények:
Houston Rockets-Los Angeles Lakers 102-120
Minnesota Timberwolves-San Antonio Spurs 96-88
Brooklyn Nets-Oklahoma City Thunder 116-129
New York Knicks-Denver Nuggets 89-114
Golden State Warriors-Toronto Raptors 106-105
Detroit Pistons-Utah Jazz 86-96
Los Angeles Clippers-Chicago Bulls 130-127

További tartalmak