Musorujsag
Élő Eredmények

Tovább szárnyal az előző idényben döntős Phoenix az NBA-ben

Tovább szárnyal az előző idényben döntős Phoenix az NBA-ben

MTI
Továbbra is szárnyal a Phoenix az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA): a pénteken a Dallast hazai pályán legyőző Suns már a 11. egymást követő találkozóját nyerte meg.

 

Az elmúlt idényben nagydöntős Phoenix három nap alatt másodszor múlta felül a – szlovén Luka Doncicot sérülés miatt ezúttal is nélkülöző – Dallast: szerdán hét, ezúttal nyolc ponttal bizonyult jobbnak a házigazda. Bostonban Jayson Tatum 37 ponttal és 11 lepattanóval járult hozzá a Lakers felett aratott Celtics-sikerhez. A sorozatban harmadik vereségüket elszenvedő vendégeknél a hasfalhúzódás miatt nyolc találkozót kihagyó LeBron James 23 ponttal tért vissza.

James Harden 36 ponttal vette ki a részét a Brooklyn sikeréből, amelyet szoros összecsapáson aratott az Orlando ellenében. Jannisz Antetokunmpo mérlege 21 pont, 19 lepattanó volt az Oklahoma ellen, a címvédő Milwaukee vendéglátóként nyert 96-89-re.  A Golden State egymást követő harmadik találkozóján győzött, ezúttal Detroitban.

Sorozatban harmadszor kapott ki az Indiana Pacers, amelynél három ponttal bizonyult jobbnak a nyertes szériáját ötmeccsesre nyújtó Charlotte Hornets.

Eredmények
Charlotte Hornets-Indiana Pacers 121-118
Detroit Pistons-Golden State Warriors 102-105
Boston Celtics-Los Angeles Lakers 130-108
Brooklyn Nets-Orlando Magic 115-113
Milwaukee Bucks-Oklahoma City Thunder 96-89
New Orleans Pelicans-Los Angeles Clippers 94-81
Denver Nuggets-Chicago Bulls 108-114
Phoenix Suns-Dallas Mavericks 112-104
Sacramento Kings-Toronto Raptors 89-108

Borítókép: Getty Images
NBA

További tartalmak