Musorujsag
Élő Eredmények

Sorozatban harmadszor kapott ki a Lakers, a ligaelső Suns győzött Los Angelesben

Sorozatban harmadszor kapott ki a Lakers, a ligaelső Suns győzött Los Angelesben

MTI
A ligaelső Phoenix Suns 108-90-re győzött a Los Angeles Lakers vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján.

A vendégegyüttest a sérülésből visszatérő Devin Booker vezette sikerre 24 ponttal, kilenc lepattanóval és hét gólpasszal. Deandre Ayton 19, Mikal Bridges pedig 14 ponttal vette ki a részét a sikerből, amely sorozatban a negyedik volt a Sunsnak. A másik oldalon LeBron James volt a legeredményesebb, ő 34 pontot dobott, de a Lakers így is egymás után harmadszor kapott ki.


Miamiban Tyler Herro és Duncan Robinson egyformán 26 pontot szerzett, a házigazda Heat pedig magabiztosan, csaknem 30 pontos különbséggel diadalmaskodott az Indiana Pacers felett.


A New York Knicks majdnem egy hónapos hazai sikertelenség után győzött ismét a Madison Square Gardenben, ahol ezúttal a Detroit Pistons maradt alul. A hazaiaktól Evan Fournier 22, Julius Randle és Kemba Walker pedig egyformán 21 pontot dobott.

A New Orleans Pelicans az idényben először jutott el hármas győzelmi szériáig, kedden a vendég Portland Trail Blazerst verte 111-97-re. A sikerhez Brandon Ingram 28, Nickeil Alexander-Walker pedig 27 ponttal járult hozzá, míg a Portlandben Damian Lillard volt a legeredményesebb 39 ponttal.

Eredmények:
Los Angeles Lakers-Phoenix Suns 90-108
Miami Heat-Indiana Pacers 125-96
New York Knicks-Detroit Pistons 105-91
New Orleans Pelicans-Portland Trail Blazers 111-97
Dallas Mavericks-Minnesota Timberwolves 114-102

Borítókép: Fotó: Meg Oliphant/Getty Images

További tartalmak