Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Körmend edzője kiakadt a játékvezetőre: Ez volt az utolsó ilyen alkalom, Mr. Papp - videó

A Körmend edzője kiakadt a játékvezetőre: Ez volt az utolsó ilyen alkalom, Mr. Papp - videó

m4sport.hu
A körmendi kosárlabdázók edzője szerint a bajnoki döntőben és az Oroszlány elleni idénynyitón is ellenük fújó játékvezető szégyen a magyar kosárlabdára.

Az előző szezonban ezüstérmes Egis Körmend hatpontos vereséget szenvedett Oroszlányban a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának első fordulójában. A találkozó utáni sajtótájékoztatón Antonisz Konsztantinidesz, a vendégek szakvezetője élesen bírálta a játékvezetőt.

A bball1.hu beszámolója szerint a szakember elsősorban gratulált az Oroszlánynak, majd kicsit a saját együttesét is kritizálta. A mondandója legnagyobb részét azonban egy játékvezetőnek szánta. amíg a másik két sporttársnak gratulált a teljesítményéhez, Papp Péter munkájával nem volt maradandóan elégedett.

Először is, pont olyan csapat az OSE, ahogyan megjósoltam. Erről beszéltem a mérkőzést megelőzően. Gratulálok az Oroszlánynak. Kilencvennyolc pontot dobtunk és vesztettünk, mert kaptunk száznégyet. Meg kell találnunk, min kell változtatni a védekezésben, mert nem folytathatjuk így. Húsz támadó lepattanót engedtünk, ami maximum egy iskolai csapatnál megengedhető, de nem egy profi csapatnál. Ismét gratulálok a hazaiaknak, a legjobbakat kívánom nekik. Szintén szeretnék gratulálni két játékvezetőnek, Söjtöry Tamásnak és Nyilas Istvánnak. Mr. Papp viszont szégyen a magyar kosárlabdára. Ugyanezt csinálta a tavalyi döntőben a Falco ellen, semmit sem tisztel. Minden alkalommal, mikor közel kerültünk az OSE-hoz. Egyértelmű, hogy problémánk van vele: Mr. Papp! Senkitől sem fogadom el, hogy szórakozzon az én és a játékosaim munkájával. A gyermekeimre esküszöm, ha ez harmadjára is megtörténik, nem tudom, mi fog történni. Elfogadhatatlan dolgok történtek, ahogy tavaly is a Falco ellen. Nem tisztel meg senkit, azzal, hogy jól végzi a munkáját. Ez volt az utolsó ilyen alkalom, Mr. Papp. Kérem, ezt írják le és mutassák meg a neki a videót. Köszönöm” – mondta nem kis indulattal a hangjában a ciprusi szakember.

Eredmények:
Budapesti Honvéd SE-Falco KC Szombathely 61-78 (21-18, 10-23, 20-20, 10-17)
Kométa Kaposvári KK-Szolnoki Olajbányász 88-94 (18-22, 22-27, 22-27, 26-18)
MVM-OSE Lions – Egis Körmend 104-98 (29-32, 20-19, 31-27, 24-20)
Sopron KC-Debreceni EAC 90-62 (14-6, 30-26, 26-6, 20-24)

Borítókép: A ciprusi Antonisz Konsztantinidesz, a körmendi csapat vezetőedzője  MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak