Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: „Évek óta megvívjuk a saját csatáinkat” – egymásnak esett a Cleveland és a Memphis kosarasa

Videó: „Évek óta megvívjuk a saját csatáinkat” – egymásnak esett a Cleveland és a Memphis kosarasa

m4sport.hu
Nem telt eseménytelenül a Cleveland Cavaliers Memphis Grizzlies összecsapás, két játékos egymásnak esett.

A történet abból indult ki, hogy egy ártalmatlannak tűnő betörés után a Memphis Grizzlies játékosa, Dillon Brooks ágyékon ütötte Donovan Mitchellt, a Cleveland Cavaliers játékosát. Brooks elesett, a földön landolt, nem tudott pontot szerezni az akció végén, a labda pedig Mitchell kezébe került. Brooks azonban ágyékon vágta a Cavs játékosát, aki válaszul ellenfeléhez vágta a labdát, majd egymásba kapaszkodva lökdösődtek és a csapattársaknak, valamint a játékvezetőknek kellett szétszednie őket.

Ritkán látni, hogy Mitchell ennyire felhúzza magát egy szituáció miatt, de Brooks ütésére minden bizonnyal nem volt semmi szükség.

„Ő már csak ilyen. Sokszor láttunk tőle hasonlót a bajnokság során. Ő és én évek óta megvívjuk a saját csatáinkat az alapszakaszban és a rájátszásban. Egy meccsen, amikor jól végzi a dolgát ellenem, ilyet csinál. Ennek nincs helye a pályán. Ez már évek óta, mindenki láthatja, nem újdonság. Kemény, amikor nem tudsz fogni valakit, nem tudsz vele kezdeni semmit, egy ilyen cselekedethez folyamodsz” – mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Mitchell.

Az eset előtt egyébként Mitchell nem mutatott valami jó dobóformát, 2/11-el állt mezőnyből.

Brooks már korábban is csinált hasonlókat, például Gary Payton II ellen az előző szezon rájátszásában: hátulról lökte meg, ami Payton könyöktöréséhez vezetett.

Az eset után mindkét játékost kiállították, a Cleveland 128–112-re győzött.

További tartalmak