Musorujsag
Élő Eredmények

Teljes átalakulás Brooklynban, Durant Phoenixben folytatja, Westbrookot elcserélte a Lakers

Teljes átalakulás Brooklynban, Durant Phoenixben folytatja, Westbrookot elcserélte a Lakers

m4sport.hu
Hatalmas üzletet ütött nyélbe a csütörtöki cserehatáridő előtt a Brooklyn Nets és a Phoenix Suns, Kevin Durant első körös draftjogokért és három játékosért cserébe vált csapatot.

Kyrie Irving után Kevin Durantet is elcserélte a Brooklyn Nets. Az ESPN szakírója szerint Durant maga kérte a cserét, ahogyan már a szezon előtt is, most azonban T.J. Warrennel együtt Phoenixben folytatják. A Phoenix három játékost ad cserébe, Mikal Bridges, Jae Crowder és Cam Johnson személyében, valamint négy elsőkörös draftjogot a 2023, 2025, 2027, 2029-es játékosbörzére.

LeBron James megdöntötte a pontrekordot, de a Los Angeles Lakers nem tudott nyerni az Oklahoma City Thunder ellen, így a csapat egyre nehezebb helyzetbe kerül, ami a rájátszást illeti. A Lakersnek még a csütörtöki cserehatáridő előtt alakítania kellett a keretén, ha versenyben akar maradni. Ennek megfelelően cselekedtek és sikerült elcserélniük Russel Westbrookot a Utah Jazzhez.

Az irányító egy háromcsapatos trade keretein belül, a Minnesota Timberwolvest is bevonva vált csapatot. A Lakers három játékost, D’Angelo Russelt, Malik Beaslyt és Jarred Vanderbiltet és egy draftceltit kapott.

Borítókép: (Photo by Jonathan Bachman/Getty Images)

További tartalmak