Musorujsag
Élő Eredmények

Meglepő vereséget szenvedett a nyugati első, két szupersztár is megsérült az NBA legutóbbi játéknapján

Meglepő vereséget szenvedett a nyugati első, két szupersztár is megsérült az NBA legutóbbi játéknapján

mti
A nyugati főcsoportot fölényesen vezető Denver Nuggets hazai pályán meglepő vereséget szenvedett a Chicago Bullstól az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) szerdai játéknapján.

A keleti konferenciában csupán 11. Bulls a 29 pontos Zach LaVine és a 25 pontot dobó és 15 lepattanót szerző Nikola Vucevic vezérletével győzte le a házigazdát, amely nyolc győztes meccs után veszített.

A Boston Celtics a Portland Trail Blazers elleni sima győzelemmel zárta le három mérkőzésen át tartó negatív sorozatát. A házigazda Celticsben Jayson Tatum 31 pályán töltött perce alatt 30 pontot szerzett.

A Phoenix Suns kiütéses, 31 pontos győzelmet aratott az Oklahoma City Thunder felett, a csapat szurkolói azonban nem örülhettek önfeledten a sikernek, mivel a frissen igazolt Kevin Durant a bemelegítés közben bokasérülést szenvedett. Így ki kellett hagynia a találkozót, amely hazai bemutatkozása lett volna új együttesében. A Sunsban Devin Booker volt a legjobb ezen az estén 44 ponttal.

Egy másik sztárjátékos is megsérült szerdán. Luka Doncic, a Dallas Mavericks klasszisa a New Orleans Pelicans elleni idegenbeli találkozó harmadik negyedében sántikált le a pályáról, majd a találkozó után csak annyit mondott, hogy egyáltalán nem jó a helyzet a combjával. A Mavericks ráadásul hét ponttal kikapott a meccsen.

Eredmények:
Denver Nuggets-Chicago Bulls 96-117
Boston Celtics-Portland Trail Blazers 115-93
Phoenix Suns-Oklahoma City Thunder 132-101
New Orleans Pelicans-Dallas Mavericks 113-106
Miami Heat-Cleveland Cavaliers 100-104
Los Angeles Clippers-Toronto Raptors 108-100
Washington Wizards-Atlanta Hawks 120-122

Borítókép: Luka Doncic (Fotó: EPA/David Swanson)

További tartalmak