Musorujsag
Élő Eredmények

Váradi Benedek ezúttal a litván bajnoki döntőben csapna össze válogatottbeli csapattársával

Váradi Benedek ezúttal a litván bajnoki döntőben csapna össze válogatottbeli csapattársával

MTI
A címvédő Rytas kosárlabdacsapatában szereplő Váradi Benedek szerint „éppen itt az ideje a revansnak” a litván bajnokság szombaton kezdődő elődöntőjében, amelyben az a Jonava lesz az ellenfelük, amelytől a kupában kikaptak.

A 28 éves válogatott játékos az M1 aktuális csatornának pénteken elmondta, hogy már teljesen felépült a deréksérüléséből, és ezen a héten már részt vehetett együttese edzésein.

„Bízom benne, hogy a szombati mérkőzésen már fogok tudni játszani, illetve pályára is kerülök” – mondta, hozzátéve, hogy „éppen itt az ideje a revansnak”, mivel a Jonava állította meg őket a litván kupa fináléjába vezető úton.

A szintén magyar válogatott Golomán György is érdekelt lesz a bajnokság elődöntőjében, ugyanis a másik ágon csapata, a Lietkabelis vívja az elődöntőt.

Kapcsolódó tartalom

„Nyilván bárki is kerül velünk szembe a döntőben, mi szeretnénk bajnoki címet ünnepelni” – hangsúlyozta Váradi, aki hatalmas dolognak tartaná, ha Golománnal ismét egymás ellen lépnének pályára, megismételve ezzel a kupa bronzcsatáját, amelyet a Lietkabelis nyert.

Váradi arra is kitért, hogy a plusz egyéves hosszabbítási lehetősége a klubnál majd csak a szezon utáni hetekben dől el, és kiemelte, hogy nagyon jó kapcsolat alakult ki közte és csapattársai között, de egyelőre nem tud többet mondani a jövőjéről.

A szombathelyi születésű játékos azt is elárulta, hogy nagyon várja már az augusztusi olimpiai előselejtezőt, amelyen Magyarország Portugáliával, Bosznia-Hercegovinával és a házigazda Lengyelországgal került egy csoportba.

Borítókép: Köln, 2022. szeptember 6. Váradi Benedek a férfi kosárlabda Európa-bajnokság Magyarország - Litvánia mérkőzésén a kölni Lanxess Arénában 2022. szeptember 6-án. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak