Musorujsag
Élő Eredmények

Florentino Pérez megígérte, a Real Madrid kapuja bármikor nyitva áll Hanga Ádám előtt

Florentino Pérez megígérte, a Real Madrid kapuja bármikor nyitva áll Hanga Ádám előtt

m4sport.hu
A legutóbbi két szezonban a madridiakat erősítő magyar kosárlabdázó pályafutása befejezése után bármikor visszatérhet a klubhoz.

A Hanga Ádámmal készült interjút vágatlanul a jövő héten láthatják az m4sport.hu-n!

Hanga Ádám tizenkét évet játszott Spanyolországban légiósként, ebből az utolsó kettőt a Real Madrid színeiben. Két szezon után Euroliga-győztesként távozott a madridiaktól. A válogatott kosárlabdázó az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban elmondta, véleménye szerint nagyon jól tudta reprezentálni a Real Madrid értékeit a pályán és azon kívül is. Ennek köszönheti, hogy távozásakor Florentino Pérez, a klub elnöke személyesen fogadta őt.

Elmondta, köszöni ezt a két évet, amit eltöltöttem a csapatnál, sajnálja, hogy csak ennyit, de ha olyan céljaim vannak, hogy a kosárlabdában maradok, és szeretnék a Real Madrid kötelékében dolgozni, a kapu nyitva áll és várnak vissza” – mondta a válogatott játékos.

Hanga, – aki korábbi térdsérülése miatt jelenleg egyéni edzéseket végez – a következő szezontól a Crvena zvezda játékosa lesz. A klubbal szeretne szerb bajnokságot és Adria Ligát nyerni, az Euroligában pedig bejutni a legjobb nyolc közé.

Borítókép: Hanga Ádám (Fotó: MTI/EPA/EFE/Daniel González)

További tartalmak