Musorujsag
Élő Eredmények

Sokáig tartotta magát a Szolnok, ám a Fehérvár felőrölte, és végül simán verte a férfi kosárlabda NB I-ben

Sokáig tartotta magát a Szolnok, ám a Fehérvár felőrölte, és végül simán verte a férfi kosárlabda NB I-ben

m4sport.hu/MTI
Az Alba Fehérvár 93–73-ra legyőzte a Szolnoki Olajbányászt a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.

 

Az Atomerőmű SE 88-69-re kikapott Szombathelyen, így az ötödik forduló után is nyeretlen. A vendégek a harmadik felvonás végére egy pontra megközelítették a címvédőt, de az utolsó tíz percben ellépett a Szombathely.

A hétfőn kinevezett szlovén Sebastjan Krasovec így vereséggel mutatkozott be a paksi csapat élén. A mérkőzés legeredményesebbje a Falco magyar válogatott játékosa, Perl Zoltán volt 22 ponttal.

Az NKA Universitas Pécs fordulatos mérkőzésen 75-64-re legyőzte a Debrecent. Az összecsapás nagy részében a vendégek játszottak fölényben, de az utolsó tíz percben erőre kapott a pécsi együttes és megfordította az állást.

Az Alba Fehérvár 93–73-ra legyőzte a Szolnoki Olajt – Vojvoda Dávidék a harmadik negyed egy rövid etapjának kivételével végig vezettek az összecsapáson, újabb sikerükkel pedig megszerezték ötödik diadalukat is a szezonban, s tökéletes mérleggel vezetik a bajnokságot.

A Fehérvárnál öt játékos is átlépte a tízpontos határt, Vojvoda pedig 23-ig jutott – a magyar válogatott irányító az utolsó játékrészben négy triplát is bedobott.

 

Borítókép: albakosar.hu/

További tartalmak