Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Juhász Dorka kettőből kettő – 4 pont, 4 lepattanó, győzelem

Juhász Dorka kettőből kettő – 4 pont, 4 lepattanó, győzelem

MTI
A Minnesota Lynx 92-79-re győzött az Atlanta Dream otthonában az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) vasárnapi játéknapján, Juhász Dorka négy ponttal járult hozzá az idegenbeli sikerhez.

Juhász – aki szombaton ugyancsak négy pontot dobott New York Liberty ellen – a liga honlapja szerint közel 17 percet töltött a pályán, három dupla kísérletéből kétszer talált a gyűrűbe, volt négy lepattanója, egy labdalopása és egy blokkolása.

Az olasz Familia Schióval bajnoki ezüstérmes magyar erőcsatár pénteken tért vissza a tengerentúli csapathoz, és ez volt a második találkozója.

A 24 éves válogatott kosaras tavaly mutatkozott be a WNBA-ben. Első szezonjában 38 mérkőzésen átlagban 6 pontot, 6,5 lepattanót és 2,6 gólpasszt ért el, s az idény végén beválasztották liga újonc ötösébe.

A Lynx öt meccsen van túl az alapszakaszban, egy vereség mellett ez volt a negyedik sikere.

Borítókép: Budapest, 2024. február 9. Juhász Dorka a kosárlabda olimpiai selejtező torna 2. fordulójában játszott Magyarország - Japán mérkőzésen a soproni Novomatic Arénában 2024. február 9-én. A magyar csapat 81-75-re nyert. MTI/Tóth Zsombor

További tartalmak