Musorujsag
Élő Eredmények

USK Praha – Sopron Basket 64–53

A soproni Aleksandra Crvendakic és Alyssa Thomas, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
Valeriane Ayayi, a prágai csapat játékosa és a soproni Aleksandra Crvendakic a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
Roberto Iniguez, a soproni csapat vezetőedzője a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A soproni Yvonne Turner és Valeriane Ayayi, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A soproni Queralt Casas és Katerina Elhotova, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A soproni Aleksandra Crvendakic és Marija Rezan, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Nyikos Péter)
A soproni Yvonne Turner a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Nyikos Péter)
A soproni Fegyverneky Zsófia és Marija Rezan, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Nyikos Péter)
A soproni Queralt Casas és Katerina Elhotova, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Nyikos Péter)
A soproni Yvonne Turner és Marija Rezan, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Nyikos Péter)
A negyedik helyezett soproni csapat játékosai a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzése utáni eredményhirdetésen a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A harmadik helyezett cseh USK Praha csapatának tagjai örülnek, miután a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén 64-53-ra legyőzték a Sopron Basketet a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A harmadik helyezett cseh USK Praha csapatának tagjai örülnek, miután a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén 64-53-ra legyőzték a Sopron Basketet a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A harmadik helyezett prágai csapat játékosai, középen Natalia Hejkova edző a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzése utáni eredményhirdetésen a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
Roberto Iniguez, a negyedik helyezett soproni csapat vezetőedzője a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzése után a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A soproni Tina Jovanovic és Marija Rezan, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
Isabelle Harrison és Alyssa Thomas, a prágai csapat játékosai, valamint a soproni Amanda Zahui a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
Isabelle Harrison, a prágai csapat játékosa és a soproni Yvonne Turner a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A soproni Aleksandra Crvendakic, valamint Valeriane Ayayi és Leticia Romero, a prágai csapat játékosai a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A soproni Yvonne Turner és Katerina Elhotova, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A soproni Queralt Casas, valamint Katerina Elhotova és Isabelle Harrison, a prágai csapat játékosai a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A negyedik helyezett soproni csapat játékosai a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzése utáni eredményhirdetésen a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Nyikos Péter)

További galériák

Képekben a Németország-Magyarország...
Képekben a Németország-Magyarország csoportmeccs a férfi kosárlabda-Eb-ről
Képekben a Magyarország-Litvánia csoportmeccs...
Képekben a Magyarország-Litvánia csoportmeccs a férfi kosár-Eb-ről
Képekben a Magyarország–Litvánia...
Képekben a Magyarország–Litvánia kosárlabda-vb-selejtező
Képekben a Sopron–Szekszárd döntő 3. meccse...
Képekben a Sopron–Szekszárd döntő 3. meccse és a soproni bajnokavatás
Képekben a Sopron Basket – Montpellier...
Képekben a Sopron Basket – Montpellier Euroliga-negyeddöntő
Képekben a Magyarország–Montenegró...
Képekben a Magyarország–Montenegró kosárlabda-vb-selejtező
Képekben a Sopron Basket – DVTK női...
Képekben a Sopron Basket – DVTK női kosárlabda-MK-döntő
Képekben a Magyarország–Franciaország férfi...
Képekben a Magyarország–Franciaország férfi kosárlabda-vb-selejtező
Képekben a Portugália–Magyarország férfi...
Képekben a Portugália–Magyarország férfi kosárlabda-vb-selejtező
Képekben a magyar–spanyol női...
Képekben a magyar–spanyol női kosárlabda-Eb-selejtező
Képgaléria a Magyarország–Belgium női...
Képgaléria a Magyarország–Belgium női kosárlabda Eb-helyosztóról
Képgaléria a Magyarország – Nagy-Britannia...
Képgaléria a Magyarország – Nagy-Britannia Eb-negyeddöntőről
Képgaléria a Magyarország–Törökország...
Képgaléria a Magyarország–Törökország meccsről a női kosár-Eb-ről
Olaszországot is legyőzte a magyar válogatott...
Olaszországot is legyőzte a magyar válogatott a női kosárlabda Eb-n
Képgaléria a női kosárlabda-válogatott...
Képgaléria a női kosárlabda-válogatott győztes Eb-nyitányáról
Képekben a Sopron–Szekszárd női kosárlabda...
Képekben a Sopron–Szekszárd női kosárlabda Magyar Kupa-döntő
Képekben a férfi kosárlabda Magyar Kupa...
Képekben a férfi kosárlabda Magyar Kupa bronzmeccse és döntője
Képgaléria a Sopron Basket Euroliga-meccséről
Képgaléria a Sopron Basket Euroliga-meccséről (Fotó: MTI)
Hosszabbításos thrillerben győzött a férfi...
Képgaléria: Hosszabbításos thrillerben győzött a férfi...
Magyarország–Olaszország kosárlabda...
Magyarország–Olaszország kosárlabda vb-selejtező – képgaléria
Nem bírt a litvánokkal a férfi...
Nem bírt a litvánokkal a férfi kosárlabda-válogatott
Elképesztő izgalmak után bajnok a Szolnok...
Elképesztő izgalmak után bajnok a Szolnok kosárlabdacsapata
Képekben a Magyarország–Lengyelország vb-seletjező
A galériáért kattintson a képre (Fotók: MTI/Varga György)
Képekben az Olaj győzelme és a Magyar Kupa-döntő
A galériáért kattintson a képre (Fotók: MTI/Balázs Attila)
Magyarország–Oroszország női kosárlabda...
Magyarország–Oroszország női kosárlabda Eb-selejtező