Musorujsag
Élő Eredmények
×

Lőw Zsolt döntött: irány a PSG!

rblive.de/nso.hu
Német sajtóértesülés szerint Lőw Zsolt a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatához szerződik.

Mint arról korábban beszámoltunk, a párizsiak májusban Thomas Tuchelt nevezték ki vezetőedzőnek, és már akkor arról írtak a német lapok, hogy a tréner korábbi magyar játékosát szeretné maga mellé másodedzőnek.

A Mitteldeutsche Zeitung aloldalaként működő RB Leipzig hírportál a Leipziger Volkszeitung nyomtatott verziójára hivatkozva azt írja, hogy Lőw Zsolt úgy döntött, hogy elfogadja Tuchel invitálását a PSG-hez. A korábbi magyar válogatott védő jelenleg az RB Leipzig másodedzője, Thomas Tuchellel pedig Mainzból ismerik egymást, ahol játékoskarrierje utolsó éveit töltötte a német edző kezei alatt. A magyar trénert Ralph Hasenhüttl vezetőedző utódaként is emlegették Lipcsében, szerződése 2019-ig szól a Gulácsi Pétert is foglalkoztató klubnál, a német sajtó azonban úgy tudja, hogy a kontraktust felbontották. A Transfermarkt című, mértékadó szaklapnál Lőw neve alatt szintén az szerepel, hogy szerződése „várhatóan” 2018 június 30-án lejár Lipcsében.

A Nemmzeti Sport közben Lőw egyik barátjának Facebook-bejegyzésére hivatkozva szintén azt a következtetést vonta le, hogy a tréner Párizsban folytatja.

További tartalmak