2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Élő stream csatornák X
×

Griezmann még a világbajnokság előtt bejelenti, hogy hol folytatja

m4sport.hu
Megtörte a csendet az Atlético Madrid Barcelona által „üldözött” francia válogatott támadója.

A 27 éves játékost a szezon során számtalanszor összeboronálták a katalán csapattal, amely állítólag kész kifizetni a idényt 29 góllal záró labdarúgó 100 millió eurós lelépési díját. A klubváltás azonban még nem biztos, elképzelhető, hogy marad Madridban, és több persze csapat is szívesen látná, a Barcelona mindenesetre felkészült arra is, ha nem jön össze a transzfer.

epa06779231 Antoine Griezmann of France (R) in action against Danilo D'Ambrosio of Italy (L) during the International Friendly soccer match between France and Italy in Nice, France, 01 June 2018.  EPA/SEBASTIEN NOGIER Antoine Griezmann szeretné lezárni az ügyet az oroszországi világbajnokságig (Fotó: EPA/SEBASTIEN NOGIER)

Még a világbajnokság előtt bejelentést teszek a jövőmről” – nyilatkozott szűkszavúan a támadó, aki egy góllal vette ki részét a gall válogatott olaszok elleni, pénteki győzelemből. Érdekesség, hogy a franciák másik két gólját két barcelonai, Samuel Umtiti és Ousmane Dembélé szerezte.

Griezmannék szombaton még összemérik erejüket az Egyesült Államokkal, majd június 16-án kezdik meg vb-szereplésüket a hétvégén Budapesten főpróbázó Ausztrália ellen, a C csoportban Dánia és Peru kapott még helyet.