Musorujsag
Élő Eredmények

Százezren dolgoznak a vb biztonságán Oroszországban

Százezren dolgoznak a vb biztonságán Oroszországban

MTI
Mintegy százezer ember dolgozik az oroszországi labdarúgó-világbajnokság biztonságán – mondta Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatornán szerdán.

Bármilyen atrocitás vagy terrortámadás hatalmas presztízsveszteséggel járna Oroszországnak, ezért a rendőrség és a titkosszolgálat mellett biztonsági cégek is dolgoznak a helyszínek biztosításán – tette hozzá.

Elmondta: a rendőri speciális erők már több gyakorlatot tartottak a meccsek helyszínein, összehívták a vezérszurkolókat is, és rendbontás esetére súlyos büntetéseket helyeztek kilátásba. A szakértő kitért arra is, hogy iszlamista fenyegetések is érkeztek a vb kapcsán.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kiemelten foglalkozik a világbajnoksággal az MTVA
A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kiemelten foglalkozik a labdarúgó-világbajnoksággal, valamennyi csatornán megjelenik majd a sportesemény, de főként az M4 Sporton és az M1-en – közölte az MTVA vezérigazgatója szerda reggel az M1 aktuális csatornán.
2018 Foci-VB - Cikkek
Minden, amit a videobíróról tudni érdemes
A világbajnokságon Oroszországban bemutatkozó videobíró-rendszer lehetővé teszi a játékvezetőknek, hogy téves ítéleteiket korrigálják. Íme az új technológia legfontosabb ismérvei:
2018 Foci-VB - Cikkek