Musorujsag
Élő Eredmények

Kiderült, miért hagyta el a német válogatottat a City támadója

m4sport.hu
Péntek délután a Német Labdarúgó-szövetség sejtelmes közleményben tudatta, Leroy Sané saját kérésére, személyes okokra hivatkozva elhagyta a német válogatott keretét. Később sajtóhírekből kiderült, nyomós oka volt rá: gyermeke születésére sietett.
(fotó: EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS)

A szövetség közleménye azért is volt gyanús, mert Sané helyzete nem a legstabilabb a német válogatottban. Joachim Löw szövetségi kapitány kihagyta a 2018-as vb-re utazó keretből, azóta pedig Pep Guardiolával, a Manchester City menedzserével is előfordult, hogy nem nevezte egy mérkőzésre, fegyelmi okokból.

Az elmúlt napokban Toni Kroos meglepő őszinteségű nyilatkozata kavart nagy port, amelyben Sané hozzáállását kritizálta, egyesek szerint a szükségesnél nyíltabban.

Ezúttal azonban nincs gond a 22 éves támadóval, a Bild úgy tudja, hamarosan apa lesz, születendő gyermekéhez utazott el, ezért nem lesz ott a németek Peru elleni felkészülési találkozóján, amelyet vasárnap rendeznek.

(fotó: EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS)

A világbajnokságon csúfos kudarcot valló német válogatott csütörtökön 0–0-s döntetlent játszott a vb-győztes franciák ellen a Nemzetek Ligája történetének első játéknapján, Sané csereként beállva szűk 10 percet kapott Löwtől.

További tartalmak