Musorujsag
Élő Eredmények

Nemi erőszakkal vádolják Cristiano Ronaldót

m4sport.hu
A Juventus és a portugál labdarúgó-válogatott ötszörös aranylabdás játékosát, Cristiano Ronaldót komoly vádakkal illeti egy amerikai modell, Kathryn Mayorga.

A hölgy elmondása szerint a portugál szupersztár 2009-ben megerőszakolta őt, majd 375 ezer dollárt, azaz több mint 100 millió forintot adott neki a hallgatásáért cserébe. A megállapodásukat papírra is vetették, azonban a 34 esztendős modell most kitálalt – írja a német Spiegel.

Cristiano Ronaldo a Juventus-Bologna bajnokin 2018. szeptember 26-án (Fotó: EPA/Di Marco) Cristiano Ronaldo a Juventus-Bologna bajnokin 2018. szeptember 26-án (Fotó: EPA/Di Marco)

Ronaldo a sógorával és unokatestvérével utazott Las Vegasba kikapcsolódni, a modellt pedig egy partin ismerte meg, majd a hotelszobájába invitálta.

Amikor megállapodtak a hallgatásról, a portugál futballista először azt mondta, hogy az együttlétet mindkét fél akarta, majd hozzátette, Kathryn Mayorga többször kérte, hogy hagyják abba.

A ügy a nő ügyvédjének köszönhetően került elő, aki panaszt nyújtott be a peren kívüli megegyezés ellen. Amennyiben a vádak beigazolódnak, Ronaldo komoly bajba kerülhet, ugyanis Nevada államban nagyon keményen büntetik a nemi erőszakot.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ronaldo megúszta a kétmeccses eltiltást, játszhat az Old Traffordon
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága csütörtökön úgy döntött, hogy a Juventus csatárának, Cristiano Ronaldónak csak egy meccset kell kihagynia, így pályára léphet a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen az Old Traffordon.
Bajnokok Ligája
Nagy Ádámék sem tudták megállítani Ronaldóékat
A Nagy Ádámmal felálló Bologna sima, 2-0-s vereséget szenvedett a címvédő, s továbbra is százszázalékos Juventus otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szerdai játéknapján.
Külföldi futball