Musorujsag
Élő Eredmények

Korábbi Real-klasszis mondott nemet Florentino Péreznek

As
A spanyol sajtó szerint Michael Laudrup is felmerült a Real Madridnál mint Julen Lopetegui utódja, ám a klub korábbi klasszisa elutasította a megkeresést.

Az As írta meg, hogy a legutóbb Katarban dolgozó, a nyár óta szabad dán legenda nemet mondott a madridiaknak, egyszerűen nem tartja ideálisnak az időpontot, hogy ekkora felelősséget vegyen a nyakába és leüljön a kispadjukra. Belső információi alapján katasztrofálisnak látja a Realnál fennálló viszonyokat.

MIchael Laudrup nem kért abból, ami a Realnál jelenleg van (MTI/EPA/Peter Powell)

A Laudrupot képviselő ügynök, Byram Tutumlu leszögezte, „figyelembe véve a történteket, nem ez a megfelelő pillanat a visszatérésre”.

Laudrupot korábban is kapcsolatba hozták már a Reallal, de egyszer sem sikerült megegyezni a feleknek. Játékosként két szezont futballozott a Madridban, ’94 és ’96 között 76 tétmeccsen, ahol egy bajnoki címet ünnepelhetett. Edzői karrierje a dán válogatott stábjában indult, majd irányította a Bröndbyt, a Getafét, a Szpartak Moszkvát, a Mallorcát, a Swansea Cityt, a Lekwiyát, majd legutóbb az Al Rayyant. Bezsebelt dán bajnoki címet és kupát, angol Ligakupát, és Katarban is összejött egy-egy bajnoki és kupasiker.

Florentino Péreznek nincs könnyű dolga, mert Antonio Conte állítólag már kikosarazta, miután teljesen más elképzelések mentén képzelte el a munkát, új játékosokat is szeretett volna hozni, melyért nem igazán lelkesedett a Sergio Ramos vezette öltöző.

Így akár elképzelhető, hogy az ideiglenesen kinevezett Santiago Solarit véglegesítik. Persze ehhez olyan eredményeket is kell produkálnia, miközben alig akad hadra fogható védője.

Ha szavazni szeretne arról, ki legyen a Real vezetőedzője, azt ITT megteheti.

További tartalmak