Musorujsag
Élő Eredmények

Neymar panaszai segítettek meggyőzni De Jongot, hogy a Barcát válassza?

m4sport.hu
A Barcelona vezetői egy érdekes, de hatásos módszerrel segítettek dönteni a 75 millió euróért igazolt Frenkie De Jongnak, hogy a katalán klubot és ne a középpályás aláírásáért szintén harcba szálló PSG-t válassza.
(fotó: EPA/EFE / FC BARCELONA)

A spanyol AS írta meg, az átigazolást szervező barcelonai menedzserek állítólag Neymar WhatsApp-üzeneteit is megmutatták De Jongnak, hogy ezzel is meggyőzzék, ne a párizsiakat válassza.

A brazil sztár Messiéknek küldött üzeneteiben állítólag arról írt, megbánta a klubváltást, nem érzi kihívásnak a francia bajnokságot és az időjárással sem teljesen elégedett, összességében hiba volt elhagyni a Barcelonát. Tegyük hozzá, ezekre az üzenetekre az AS nem szolgáltat bizonyítékot, bár korábban számos hír megjelent arról, hogy Neymar visszatérne a katalán klubhoz.

Valamint az is kérdés, mennyire kellett egyáltalán meggyőzni De Jongot, hiszen közismert, hogy a 21 éves középpályás álmai klubjába igazolt.

A Barca holland szerzeménye júniusban csatlakozik a Barcelona keretéhez, a 2018/2019-es szezont nevelőklubjában, az Ajaxban fejezi be.

További tartalmak