A Barca 50 millió eurós ajánlatot készül tenni Jovicért

Angol sajtóhírek szerint a Barcelona 50 millió eurós ajánlatot készül tenni a Frankfurt szerb gólvágójáért, Luka Jovicért.

Német sajtóhírekre támaszkodva egy hónapja beszámoltunk róla, hogy a katalánok megállapodtak a csatárral a személyes feltételekben, most viszont a The Guardian beszámolója alapján a Frankfurttal is felveszi a kapcsolatot a spanyol bajnok.


Nem csoda, hogy a szerb csatár felkeltette a Barcelona érdeklődését, hiszen 24 bajnokin 15-ször volt eredményes a Bundesliga aktuális szezonjában, így Marco Reusszal holtversenyben második a góllövőlistán Robert Lewandowski (18) mögött. Jovic az Európa Ligában sem tétlenkedett, eddig 7 góllal segítette a negyeddöntőbe jutott Frankfurtot.

A katalánok 50 millió eurós ajánlatot készülnek tenni a német klubnak (Jovic a Benfica játékosa, kétéves kölcsönszerződése a nyáron jár le német együttesnél, amely akkor biztosan megvenné a csatárt, így a katalánoknak a Frankfurttal kell megállapodnia), ami lehet, hogy alacsonyabb összeg, mint amire a Frankfurt számít, a klub ugyanis korábban jelezte, 65-70 millió eurót szeretne kapni a 21 éves futballistáért, akinek a piaci értéke a Transfernarkt szerint nagyjából 55 millió euró körül mozog.