Musorujsag
Élő Eredmények

Kiderült, miért verekedett össze Lewandowski és Coman

m4sport.hu
A Bayern München két támadója, Robert Lewandowski és Kingsley Coman a csapat csütörtöki edzésén heves szóváltást követően esett egymásnak.
(fotó: EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS)

Az incidens tényét pénteken Niko Kovac is megerősítette, a vezetőedző elbeszélgetett a két játékossal, de nem büntette meg őket.

A bajor sztárcsapat belügyeivel kapcsolatban jól értesült BILD úgy tudja, inkább Lewandowskinak van problémája a francia szélsővel, állítólag hosszú ideje frusztrálja Coman stílusa, aki szerinte túl sokat cselez, de alig passzol, ha mégis, gyakran pontatlanul és a beadásai sem találják meg őt. A Leverkusen elleni 3–1-es vereség alkalmával kimondottan dühös volt csapattársára.

(fotó: EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS)

A Bayern München 28 forduló után egy pont előnnyel vezeti a Bundesliga tabelláját, miután egy hete 5–0-ra ütötték ki (és ezzel előzték vissza) a rivális Dortmundot.

A Bayern sorozatban hetedik bajnoki címét söpörheti be a szezon végén, a Német Kupában elődöntőbe jutottak, a Bajnokok Ligájában azonban a Liverpool túl nagy falatnak bizonyult a nyolcaddöntőben.

További tartalmak