Musorujsag
Élő Eredmények

Casillas hamarosan bejelenti visszavonulását – sajtóhír

Casillas hamarosan bejelenti visszavonulását – sajtóhír

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Sajtóhírek szerint az FC Porto kapusa, Iker Casillas nem kockáztat szívinfarktusát követően és hamarosan bejelenti visszavonulását.

Mint ismert, a Real Madrid egykori, a Porto jelenlegi világ- és Európa-bajnok spanyol kapusa bő két hete csapata edzésén lett rosszul, azonnal kórházba szállították, ahol szívkatéterezésen esett át, majd egy úgynevezett sztentet ültettek be a szervezetébe.

A Porto orvosa szerint Casillas teljes értékű életet élhet és az sem volt kizárva, hogy folytathatja pályafutását, míg Juan Antonio Corbalan, a Real Madrid korábbi kosárlabdázója és kardiológus szakorvos úgy vélte, egy koszorúér-műtétet követően a profi sportot el kell felejtenie.

A kapuslegendának egy év lenne hátra portós szerződéséből és további egyet még hosszabíthatna, a portugál O Jogo értesülései szerint azonban a Sárkányok elnöke,  Jorge Pinto da Costa Pinto úgy tudja, a 37 éves Casillas inkább a józan eszére hallgat és hamarosan bejelenti visszavonulását.

Casillas semmiképp nem maradna munka nélkül, a klubelnök ugyanis már felajánlott neki egy állást, amelyet ha elfogad, ő lehet a Porto nemzetközi nagykövete.

Az O Jogo hírére a spanyol kapus órákkal később így reagált:

„Egy nap vissza kell vonulnom, de hadd jelentsem be ezt a hírt én, ha eljön az ideje. Amiről most be tudok számolni, hogy tegnap kontrollon jártam dr. Felipe Macedonál és minden rendben van. Most csak ezt szerettem volna megosztani mindnyájatokkal.”

További tartalmak