Musorujsag
Élő Eredmények

Könnyekig hatódott Marozsán Dzsenifer a budapesti BL-döntő után

Könnyekig hatódott Marozsán Dzsenifer a budapesti BL-döntő után

m4sport.hu
A Lyon női labdarúgócsapata sorozatban negyedszer gyűjtötte be a BL-trófeát és a Barcelona ellen 4–1-re megnyert Budapesten rendezett döntőben külön öröm volt látni Marozsán Dzsenifert, aki a mérkőzés első gólját már az ötödik percben megszerezte.

„Itt a családom, imádom őket, nagyon büszke vagyok rájuk” – mondta meghatódottan a győzelem mámorában úszva Marozsán Dzsenifer.

„Nem gondoltam, hogy ilyen könnyű lesz az első félidő. Nagyon gyorsan rúgtunk egy gólt, nagyon örülök, hogy tudtam ezzel a találattal segíteni a csapatnak és utána gyönyörű első félidőt játszottunk. Gratulálok a Barcelonának, mert nem a semmiért jutottak a döntőbe” – értékelte néhány szóban a finálét a magyar származású játékos.

Marozsán Dzsenifer a tévé előtt szurkoló nagymamájának is üzent: „Imádlak, szeretlek mama, Jancsi bátyja téged is. Itt vagytok velem ma és nagyon szeretlek benneteket.”

A szabolcsi Bököny községben felcseperedő labdarúgó megmutatta egyedi stoplisát is, amelyen egy magyar zászló látható: „Nagyon fontos, mindig itt van velem és büszke is vagyok rá. Ezt mindenki tudja és mindenkinek mondom, büszkeséggel hordom ezt a cipőt.”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Marozsán Dzseniferék lelépték a Barcelonát a budapesti BL-döntőben
Az Olympique Lyon csapata nyerte a női labdarúgó Bajnokok Ligáját, miután a finálé első gólját szerző, magyar származású Marozsán Dzsenifert soraiban tudó franciák 4–1-re legyőzték a Barcelonát a budapesti Groupama Arénában rendezett szombati döntőben. A Lyon zsinórban negyedik, története hatodik BL-címét szerezte.
Külföldi futball
Marozsán: Valóra vált álmom a budapesti BL-döntő
Az Olympique Lyon magyar származású csatára, Marozsán Dzsenifer számára valóra vált álom, hogy szombaton Budapesten léphet pályára az FC Barcelona ellen a női labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében. A 18 órakor kezdődő finálét az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.
Külföldi futball