Musorujsag
Élő Eredmények

Valverde alatt inog a pad, akár már kedden felállíthatják

Valverde alatt inog a pad, akár már kedden felállíthatják

m4sport.hu
Annak ellenére, hogy a Bajnokok Ligája-búcsú és a kupadöntőn elszenvedett vereség után is kiállt Ernesto Valverde vezetőedző mellett a Barcelona vezetősége, spanyol sajtóértesülések szerint mégis felvette a kapcsolatot a belga szövetségi kapitánnyal, Roberto Martínezzel.

A spanyol szakember a 2018-as oroszországi világbajnokságon bronzéremig vezette Belgiumot, amellyel 2016 óta 35 meccsből 26-ot megnyert és csupán hármat veszített el.

A RAC1 rádióadó hétfő este számolt be arról, hogy a Barca vezetősége felvette a kapcsolatot Roberto Martínezzel, aki beleillik a katalánok által áhított profilba, ugyanis olyan szakembert szeretnének a kispadra ültetni, aki keményebb az edzéseken, a kiélezett találkozókon is bátran nyúl a cserejátékosokhoz és sokkal támadóbb szellemben küldi pályára futballistáit.

Valverde két bajnoki címet is begyűjtött a Barcelonával, de az európai porondon nem sikerült maradandót alkotnia a csapattal, ezért teljesen bizonytalan a jövője. Annak ellenére, hogy néhány nappal ezelőtt 2020 júniusáig meghosszabbította szerződését a klubbal, több spanyol hírportál is azt állítja, a megállapodás nem törhetetlen és akár már kedden felállíthatják a kispadról.

Martínez mellett Spanyolországban még Ronald Koeman, Erik ten Hag, Laurent Blanc és Massimiliano Allegri nevét emlegetik, mint lehetséges utód.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek