A Real elnöke rögtön a bemutatásán rakott némi terhet Jovic vállára

A Real Madrid szerdán hivatalosan is bemutatta új igazolását, Luka Jovicot, aki a Bernabéuban magára öltötte a csapat ikonikus fehér mezét, majd hogy érezze a törődést, a klub elnöke, Florentino Pérez némi útravalóval is ellátta.

Jovic hatéves szerződést kötött a Reallal és 70 millió euróért érkezett a Frankfurttól, amivel Cristiano Ronaldo, Gareth Bale és Eden Hazard után ő lett a klub negyedik legdrágább játékosa.

„Én vagyok a legboldogabb a világon, minden bele fogok adni, hogy címeket nyerhessek a Real Madriddal. Szentül hiszem, hogy jó döntést hoztam” - olvasható a Daily Mailen a szerb támadó, akit Florentino Pérez klubelnök felkészített, nem lesz könnyű dolga Madridban.
„Ahogy hallottuk, kisfiúként a Real mezével aludtál, s büszkék vagyunk, hogy köreinkben köszönhetünk és örülünk, hogy valóra vált gyermekkori álmod. Azonban életed legnagyobb kihívása előtt állsz: ebben a szezonban 27 gólt szereztél a Frankfurtban, de a mi szurkolóink sokkal többet várnak ennél” - rakott némi súlyt a sportvezető a 21 éves játékos vállára, aki ezek után talán nem is csoda, hogy a pályán való bemutatásakor nem cifrázta a dolgot, inkább felküldött pár labdát a lelátóra ahelyett, hogy zsonglőrködni kezdett volna.