Pogba: Ideje, hogy új kihívások után nézzek

A Manchester United középpályása, Paul Pogba vasárnapi interjújában elárulta nyitott arra, hogy eligazoljon a Premier League-ből.

A világbajnok francia játékos Tokióban tartózkodik szponzori rendezvényen és készséggel válaszolt a sajtó kérdéseire. A 26 éves játékos eddig nem szólalt meg klubváltással kapcsolatban, igaz, több dolog is utalt arra, nyáron elköltözik Manchesterből.

„Sok mindent át kell beszélni és gondolni a jövőmmel kapcsolatban – idézi az ESPN Pogba tokiói interjúját. – Három évem volt Manchesterben, mindent nagyszerűen csináltam. Volt néhány jó és rossz pillanat, mint mindenhol máshol is. Ezután a szezon után, és annak tükrében, hogy mi történt ebben az idényben, úgy, hogy mindig a lehető legjobbamat nyújtottam... Eljött a megfelelő pillanata arra, hogy új kihívásokat után nézzek, valahol máshol."

Az utóbbi hónapokban több csapattal is szóba hozták, korábban előző csapata, a Juventus érdeklődése volt a téma, legutóbb azonban már arról szóltak a hírek, hogy a Real Madrid edzője, Zinedine Zidane szeretné megszerezni. Tuti befutónak a madridi klub tűnik, ugyanis a francia sztár korábbi interjújában finoman bejelentkezett a világbajnok edzőhöz. „A világ egyik legnagyobb klubja és minden labdarúgó számára egy álom” - mondta márciusban, hozzátette, éppen Zidane a klub edzője, ez pedig „áldás minden játékosnak”.

Pogba 2016 augusztusában igazolt a Unitedbe, akkor világrekordot jelentő 105 millió euróért, amelynek színeiben 92 mérkőzésen 24 gólt szerzett..