PSG: 200%, hogy Mbappé a csapatnál marad

A Paris Saint-Germain klubelnöke, Nasser Al-Khelaifi a France Footballon megjelenő interjújában elárulta, hogy a klub 20 éves világbajnoka, Kylian Mbappé biztosan nem igazol el a francia fővárosból, a következő szezonban is a PSG-ben játszik majd.

„Nem engedem el azt az őrületes játékost" - idézi Nasser Al-Khelaifit a bbc.com. A francia bajnok katari klubelnöke ezzel minden bizonnyal véget vetett azon találgatásoknak, melyek szerint a Real Madrid edzője, a szintén francia Zinedine Zidane a madridi klubhoz csábítja őt - ez egyébként a szurkolóknak sem lenne ellenére, hiszen Eden Hazard bemutatásán egyértelműen kifejezték, Mbappét akarják a csapatba.

Mbappé egy éve igazolt végleg a Monacótól a párizsiakhoz, az idényben 43 mérkőzésen 39 gólt szerzett. A fiatal sztár korábban közölte, szeretne több felelősséget vállalni, ehhez a Liverpoolnál vagy a Real Madridnál minden adott lenne, de katari klubvezető biztosan állítja, Mbappé PSG-játékos marad.

„Kétszáz százalékig biztos vagyok abban, hogy a következő szezonban is a PSG-ben játszik” - áll az interjúrészletben, mely kedden jelenik meg teljes egészében a France Football nevű oldalon. Hozzátette, tudja, hogy jobban ki szeretné venni a részét a csapat sikereiből, több felelősséget szeretne, de elmagyarázta neki, hogy nem a felelősséget nem kérni kell. „Arra nem várunk, hanem kiharcoljuk."

Al-Khelaifi Neymart is szóba hozta, elmondta, a brazilt senki sem kényszerítette, hogy aláírjon a PSG-hez, és alaptalanok azok a pletykák, melyek szerint boldogtalan lenne Párizsban.