×

A Real Madridból az Atléticóba igazolt a középpályás

Marcos Llorente érzelmes szavakkal búcsúzott el a Real Madridtól. A középpályás tíz szép év után a városi rivális Atlético Madridhoz igazol. A Matracosok már be is jelentették a játékos érkezését, aki öt évre írt alá, a klub 40 millió eurót fizetett érte.


A 24 éves labdarúgó Instagram oldalán szép gondolatokkal búcsúzott el a Real Madrid szurkolóitól.

„Még kissrác voltam, amikor arról álmodtam, hogy egyszer labdarúgó leszek. Erőfeszítéseket tettem, sok mindent feláldoztam ahhoz, hogy minél közelebb kerüljek az álomhoz, amely végül megvalósult. Növekedtem és arról kezdtem álmodni, hogy egyszer a Real Madridban játszom. Tanultam és mindent félretettem a cél érdekében. És az álom egyszer csak megvalósult.
Az ember sosem hagyhatja félbe a munkát, bármennyit is fejlődött. Az álmok sem maradhatnak el, bármennyi valósult meg közülük.
Ma távozom a Real Madridtól, a klubtól, mely tíz éven keresztül az otthonom volt. Nincs bennem sértettség emiatt.
Kemény munka és tiszta lelkiismeret. Egyszer valaki azt mondta, hogy ez a mondat tökéletesen jellemzi az életemet. És igen, valóban a mindennapjaim része volt. Mindig mindent beleadtam, vigyáztam azokra az értékekre, amelyeket kisfiúként tanítottak nekem.
Sok szép emléket viszek magammal, sok barátot, trófeákat, feledhetetlen mágikus estéket, a tiszteletét és kedvességét mindenkinek.
Köszönöm, hogy támogattatok. Örökre a szívembe zárom azokat a napokat, amikor ezért a mezért küzdöttem.”