Sajtóhír: A Manchester Unitedben folytatja Wan-Bissaka

A Manchester United egy lépésre attól, hogy bejelentse második igazolását a nyári átigazolási időszakban. A Vörös Ördögök 50 millió fontért vásárolják meg a Crystal Palace-tól a jobbhátvéd Aaron Wan-Bissakát.

Aaron Wan-Bissaka (Forrás: Crystal Palace - Facebook)
A 21 éves védő kimagasló teljesítményt nyújtott a szezonban a Crystal Palace színeiben, a Premier League végeztével szinte a bajnokság összes nagy csapata bejelentkezett érte: a United mellett a Manchester City és a Tottenham is bejelentkezett a játékosért.

Az elmúlt napokra a BBC újságírójának, David Ornsteinnek az információi szerint a háromból egyedül a Vörös Ördögök maradtak harcban a tehetséges játékosért, akiben szóbeli megállapodást is kötött a klub, következhetett az alkudozás a londoni együttes vezetőségével.

Végül a Swansea-ból érkező Daniel James után Wan-Bissaka lehet Ole Gunnar Solskjaer második új igazolása. Azért is volt szüksége egy fiatal és tehetséges jobboldali hátvédre a norvégnek, mert a szezon folyamán ezen a poszton Ashley Young játszotta le a legtöbb játékpercet a csapatban, mindenképpen tehermentesíteni akarja kapitányát.

A védő mellett egy nagy név is előkerült Solskjaer noteszából: a Sevilla gólvágója, a francia Wissam Ben Yedder is egyre közelebb áll a Unitedhoz, a vezetőség kész kifizetni a 28 éves középcsatár 40 millió eurós kivásárlási árát.